Den första oktober 2016 slog Tattoo Studio Queendom Crew upp dörrarna för första gången och sedan dess har allt rullat på i en vansinnig fart.

 

Vickan och Sabina arbetade tillsammans på en annan tatueringsstudio så steget till att öppna något eget tillsammans var inte stort.

Kort efter öppnandet anslöt sig Jessica till studion och idag huserar tre väletablerade tatuerare på Queendom Crew som alla specialiserar sig inom olika stilar.

 

Under sommaren 2017 gjorde Andrea sin debut i branschen då hon påbörjade sitt lärlingsskap hos Queendom Crew. Sedan dess har hon utvecklats i en rasande takt och är snart en fullfjädrad tatuerare hon med.

 

Drottningariket har fått förmånen att agera värd åt några riktigt duktiga tatuerare från olika av världen sedan öppning. Med jämna mellanrum utökas crewet med bland annat Lena och Lea mfl.

 

Queendom Crew är en plats fri från fördomar, sexism, rasism och transfobi. Hos oss är alla välkommna oavsett om du ska göra din första tatuering eller påbörja din ryggtavla.

I studion har vi försökt skapa en hemtrevlig och avslappnad atmosfär för att göra tatueringsupplevelsen så trivsam och soft som möjligt.

 

Vi syns i studion! //Queendom Crew

PS. Vi har inte världens största lokal, därför ber vi dig vänligen att komma ensam till din bokade tatueringstid om möjligt. DS.